Inscripcions

APRÈN, MILLORA I GAUDEIX AMB NOSALTRES
El següent formulari només accepta els documents en format d'imatges (jpg, png...), si els teniu en format pdf, si us plau, adjunteu-los a través del menú Documents

CLUBS - Inscripció Temporada 2022/2023

Descripció

La secció de clubs del Club Rítmica Serradells correspon al grup consagrat a la competició. S’intenta inculcar a les gimnastes els valors de l’esport, com la companyia, la motivació, la implicació, la responsabilitat, el sacrifici, el respecte, la constància, autonomia i el compromís.

Aquest és el grup del Club Rítmica Serradells amb major nivell tècnic i per tant en el que s’exigeix un major grau de compromís, ampliant les hores d’entrenament a 11, de les quals una hora a la setmana es dedica al ballet clàssic i una altra hora a la preparació física. Les gimnastes perfeccionen els coneixements ens els elements tècnics, tant en els corporals com en els 5 aparells propis de la gimnàstica rítmica. La temporada es divideix en dos parts, la de conjunts (de setembre a gener) i la d’individual (febrer a juny).

Les gimnastes competeixen a nivell nacional i internacional en la categoria que li correspongui per edat.

El principal objectiu és que la gimnasta aprengui a gaudir al màxim de la gimnàstica rítmica alhora que desenvolupi aquests valors a través d’aquest esport.

11 hores setmanals.

Horaris

Dilluns i Dimecres de 17:30 h a 19:30 h

Divendres de 17:30 h a 20:30 h

Dissabte de 09:30 h a 13:30 h

Staff tècnic

Anna PallarésAnna Pallarés

Sara Angles Sara Angles

Mar BlasiMar Blasi

S’aplicaran descomptes del 15% per segons germans sobre la quota més baixa mensual, excepte per les federades.

Detalls

Disponibilitat:10
Data d'inici:09/09/2022 17:30
Finalitza el:16/06/2023 19:30

Sponsors

Col·laboradors