Inscripcions

APRÈN, MILLORA I GAUDEIX AMB NOSALTRES
El següent formulari només accepta els documents en format d'imatges (jpg, png...), si els teniu en format pdf, si us plau, adjunteu-los a través del menú Documents

ESCOLARS - Inscripció Temporada 2022/2023

Descripció

La secció d’Escolars del Club Rítmica Serradells correspon al grup consagrat a la iniciació a la competició. S’intenta inculcar a les gimnastes els valors de l’esport, com la companyia, la motivació, la implicació, la responsabilitat i el respecte.

En aquest grup la gimnasta perfecciona la base apresa a iniciació i on s’exigeix un grau més de compromís, ampliant les hores d’entrenament a 7, una de les quals és dedicada al ballet clàssic, aprofundint i ampliant els coneixements ens els elements tècnics, tant en els corporals com en els 5 aparells propis de la gimnàstica rítmica. La temporada es divideix en dos parts, la de conjunts (de setembre a gener) i la d’individual (febrer a juny).

Les gimnastes competeixen a nivell nacional en la categoria que els hi correspongui per edat.

El principal objectiu és que la gimnasta aprengui a gaudir al màxim de la gimnàstica rítmica alhora que desenvolupi aquests valors a través d’aquest esport.

7 hores setmanals.

Horaris

Dimarts i Dijous de 17:30 h a 19:30 h

Divendres de 17:30 h a 20:30 h

Staff tècnic

Sami AlmeydaSami Almeyda

Lorena Jordana Lorena Jordana

S’aplicaran descomptes del 15% per segons germans sobre la quota més baixa mensual, excepte per les federades.

Detalls

Disponibilitat:15
Data d'inici:13/09/2022 17:30
Finalitza el:16/06/2023 19:30

Inscripció

1º Incripció
€ 55,00
Inscripció germà / germana
€ 46,75

Sponsors

Col·laboradors